Lyreco logo

Lyreco, helemaal jij

In de talentenserre van Lyreco maakt het niet uit of je nu een kiempje bent dat we 4 keer per dag moeten bewateren of een zeldzame exotische plant. We willen dat je groeit. En daar investeren we met plezier in. 

Lyreco College: like a boss.

Collega’s met leiderschapsambities krijgen bij ons de kans om in een carrièreconcorde te stappen. Met het Lyreco College Programma stomen we collega’s klaar voor een managementsfunctie. Of je nu Chauffeur of Marketing Officer bent.

Thuiswerken werkt.

Face-to-facecontact met de collega’s vinden wij belangrijk, maar ook thuiswerken werkt. Het is gemakkelijker, vaak productiever én het zorgt voor veel van onze werknemers voor een betere privé-werkbalans. Bij ons kan dat!

Lyreco (really) Cares.

Lyreco Cares is een doorlopend initiatief waaronder we al onze interne welzijnsacties lanceren. En dat zijn er best wat. Maandelijks wordt er minstens één initiatief op poten gezet. Van een assertiviteitscursus tot gratis fruit, we willen dat iedereen zich hier gewoon goed voelt.

Opleidingen.

We stellen ons niet de vraag of je een opleiding wil, maar dewelke je wil. Zowel intern als extern heb je de keuze uit een waaier aan trainingsmogelijkheden om het onderste uit jouw kan te halen. Zin om je carrière intern een volledig nieuwe draai te geven? Dan doe je dat gewoon! 

Lyreco wil deel uitmaken van jouw avontuur!

ALWAYS AT YOUR SIDE TO MAKE YOUR LIFE AT WORK EASY